Denfo

. . . mindig előbbre másoknál

 

U. S. President Trump Kedveli!  Amcsi világsiker 2018
TCS amerikás thermoplasztikus fogsorok készítése Neked!          
                                                                                                                      

Ínyhez idomul, szájban puhul

2018 hihetetlen hajlékony

protézisújdonsága, a TCS iFlex USA

 


 Ámulatba ejtő flexibilis világsikerek az Államokból ! 

Az iFlex csúcstechnológiájú rendszer fejlesztője az amerikai TCS Dental vállalat, vezető a thermoplasztikus fogpótlások terén, mind az anyagok, mind a laboratóriumi gyártóberendezések tekintetében. Együttműködve a TCS-sel életed legkomfortosabb, thermoplaszt fogpótlásait gyártjuk, háromféle változatban a különböző esetekre:Amerikai thermoplasztikus fogpótlások az év fogpótlásai lettek 2018-ban.
 
 

 
Szájban puhul, allergiamentes, kényelmes, kiválóan tapad, könnyű megszokni, mert az ínyt nem töri: ez a TCS iFlex újfajta protézis


Az iFlex-re a legpontosabb választ Nyíregyházán kaphatja meg bárki, aki  fogsorproblémáival fölkeresi  a Denfo  Fogsorcentrumot.

A labor naponta 8-16-ig tart nyitva, de a telefonon bejelenkezőket akár
szombat-vasárnap is szeretettel várják.


Az 1981-ben alapított  Nagy- Zsiga-féle labor ezzel a több évtizedes szakmai
tapasztalattal a háta mögött készít fogpótlásokat.

 


 

Vállalunk hagyományos, valamint rugalmas, törhetetlen TCS fogsorkészítést akár egy nap alatt is. Készítünk porcelán, cirkon  korona-hidat, fogbeültetéses felépítményeket, pótlásokat. Javítunk fogsort, ha kell ínykímélő alábélelővel puhára párnázunk régi protéziseket.

A Fogsorcentrum legnagyobb sztárjai azonban azok a világújdonságnak számító TCS amerikai protkók, amelyeket azért neveznek iFlex thermoplasztikus fogsornak, mert a száj hőjétől idomulnak a fogínyhez, rugalmasak, egyedülállóan kímélve szánknak ezt a feltörésre igen érzékeny részét. Miután az ínyfeltörés okozta fájdalom kizárt, azok is viselik, akik nem tudták megszokni régi, kemény alsó protézisüket. Az iFlex világsiker lett és ez évben elnyerte Az Év Fogpótlása címet!
                                                      
A Denfo  Fogsorcentrum  szakemberei arra hívják  fel a   lehetséges  pácienseik figyelmét, hogy ezzel az   eredeti,  amerikai, thermoplasztikus technológiával itt készülő kíméletes fogsorokra kétéves garanciát is nyújtanak.


Bámulatos hajlékonyság, puhaság és komfortérzés:
Denfo flexibilis fogsorok

Nézd meg új videoinkat itt:


https://www.youtube.com/watch?v=0MqRSwM9YfQ
http://www.youtube.com/watch?v=es3wWU-S1kA
http://www.youtube.com/watch?v=6Pn-6Ry3ccM


  


Ingyenes honlapkészítő