DENFO FOGSORCENTRUM

denfo. . . mindig előbbre másoknál

 

              

Üdv a Denfonál!

 
Családomban hagyománya van a fogászatnak, hiszen édesapám Nagy Zsigmond, fogtechnikus-mester 1981-ben alapította laboratóriumát Nyíregyházán. Ezenkívül rokonom, Dr. Nagy Árpád Sátoraljaújhelyen volt fogorvos.
A Denfo cég 2000-ben alakult meg. A Denfo név a cég kezdőbetűiből ered: Dental Nagy Fogtechnikai, Kereskedelmi és Szervíz kft. Vállalatunk 2016-ban ünneplte 35. születésnapját. Sokan a mai napig így ismerik és emlegetik: a híres Nagy Zsiga-féle labor. 

A Denfo cég logója (2000)
fffffffff
Laboratóriumunkban kizárólag szigorú nemzetközi szabványoknak megfelelő, bevizsgált nyugat-európai, amerikai és japán alap- és segédanyagokat használunk fel termékeink előállításához. Cégünk a thermoplasztikus fogsorkészítés területén vezető a régióban. Meggyőződésem, hogy jó minőségű munkát csak magas színvonalú gépekkel és anyagokkal, valamint felkészült szakemberekkel lehet végezni. 
Huszonöt esztendő rutin.  Nem egy tanuló vagy tavaly végzett technikus csinálja az Ön fogát, hanem Nagy Péter vezető és tapaszalt munkatársai gyártják precíz kézi munkával!
Ne éljen fogatlanul vagy hiányos fogsorral! Könnyebben talál munkát, a párválasztásnál sem hátrány a szép fogazat. Hívjon, jöjjön el bátran, találunk megoldást!

HÍVJON MOST, FOGLALJON IDŐPONTOT A 06 70 944 36 10-ES SZÁMON!
SZERETETTEL VÁRJUK A DENFONÁL!

 
Nagy Péter vezető a  Denfo Hűségkártyával        
                                                           

Ingyenes honlapkészítő